Kan du huske saken Kunsten å kjøpe kunst som sto på trykk i Bonytt nummer 9 i 2013? Åpningsbildet, det samme bildet som åpner denne saken, tok Bonytts reporter Niklas Hart på Astrup Fearnley Museet i Oslo.

Bildet modellen vår står og ser på, er tatt av den tyske fotografen Thomas Struth, og viser en dame som også beundrer et bilde i Art Institute of Chicago 2, 1990.

Vi syntes lag på lag-komposisjonen, fargene og linjene gjorde at vårt bilde også fortjente glass og ramme. Deretter ble det uandektig plassert på en bildelist, som smykker redaktørens hjem.

Og så fikk vi lyst til å bidra til bildevegger rundt om i det ganske land.

For bilder plassert på en bildelist skiftes gjerne ut fra tid til annen for å gi plass til nye uttrykk. Her handler det ikke om kunstinvesteringer, men en upretensiøs samling med bilder og rammer som gir en fin bildevegg å bli glad i.

Bildevegg i stadig endring: I dag med et knippe fotografier fra Bonytts arkiv. © Niklas Hart

Ønsker du deg noen nye bilder? Fra denne saken kan du helt gratis laste ned noen tatt av Bonytts fotograf.

Se bildeteksten til hvert enkelt bilde for å finne link til nedlasting av det aktuelle bildet, eller last dem ned ved å klikke på bildet under:

Gratis bilder fra Bonytt

Skriv ut bildene på din egen printer, lever dem til foredling digitalt - eller last dem ned på en minnepinne og ta turen over med dem til Allkopi, Copy Cat eller lignende for å få dem skrevet ut på ønsket papirkvalitet og format.

Kjøp en ferdig ramme eller gå til en rammemaker med bildene. Vi betalte ca. kr 2000 for en stabil ramme, tilpasset passepartout og refleksbehandlet glass, og da var dessuten bildet limt på bakplaten for å unngå bølger i papiret.

Stue på stue: Plasseringen av Steinar Christensens fotografi Steinway and Sons er plassert i den nederste stuen, som til daglig brukes som ungdomsrom. Bildet til venstre er ved Jeff Cowen, motivet til høyre er ved Joel-Peter Witkin. Sofa og lenestol fra Bohus, sofabord fra Palma. Bildet sto på trykk i reportasjen hjemme hos gallerist Ellen-K. Willas, i Bonytt nummer 14-2013. Kopier denne linken inn i nettleseren din og last ned gratis: https://www.flickr.com/photos/131013074@N08/16378420321/

Bilder i bildet: Hentet fra reportasjen hjemme hos gallerist Ellen-K. Willas, som sto på trykk i Bonytt nummer 14-2013. Kopier denne linken inn i nettleseren din og last ned gratis: https://www.flickr.com/photos/131013074@N08/16194200757/

Eggende trappegang. Fra boligportrettet hos forfatter Torgrim Eggen, på trykk i Bonytt nummer 13-2013. Kopier denne linken inn i i nettleseren din og last ned gratis: https://www.flickr.com/photos/131013074@N08/16354156856/

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!