GULLMEGLER: Eiendomsmegler Irene Henriksen i Boa Eiendomsmegling er årets "Gullmegler". Her sammen med markedsansvarlig Tommy Friestad. © Boa Eiendomsmegling

For tredje år på rad har Boa Eiendomsmegling vunnet prisen årets "Gullmegler" for Norges beste boligprospekt.

Liten aktør

- Egentlig litt rart at vi som er en såpass liten aktør vinner nok en gang, sier markedsansvarlig og megler Tommy Friestad, ved Boa Eiendomsmegling.

- Men dette er en fin bekreftelse på at vi gjør en god jobb. Det er rett og slett supergøy.

Kårer hvert år

I kategorien beste boligprospekt var det eiendomsmegler Irene Henriksen ved Boa Eiendomsmegling som ble kåret til årets Gullmegler for Haxthausens gate 6 c, Oslo.

Kåringen er det Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) som står for.

Og høy kvalitet og et uttrykk som skiller seg ut, var to forhold juryen trakk spesielt frem:

OPPLEVELSER: Boa Eiendomsmegling skriver om opplevelse og ønsker å danne et best mulig bilde til kundene av hvordan de kommer til å få det i sin nye hverdag. © Boa Eiendomsmegling

"For det første at man har funnet en spesiell lyssetting til bildene som skiller seg ut fra andre boligbilder på en måte som kler leiligheten veldig godt. For det andre at tilbud fra nærområdet er beskrevet like sanselig og detaljert som selve boligen", ifølge juryen.

Stor innsats

Vinnerprospektet, som kan sies å være en oppsummering av den innsatsen som ligger i det å selge en bolig, inkludert styling, lokalkunnskap, design og trykk, er representativt for Boa, ifølge Friestad.

- Det er moro at de gjør det så bra, sier Christian Dreyer, leder i Norges Eiendomsforbund (NEF).

- Men vitner dette om at de store aktørene ikke legger nok vekt på prospektene?

- Nei. Boligprospektene i Norge ser jo ut som interiørmagasiner. Jeg er ganske sikker på at vi ligger langt fremme i forhold til andre land. Men Boa har funnet sin egen fine form.

IKKE SAMLEBÅND: Vi vil ikke ha en "copy/paste-produksjon", sier markedsansvarlig Tommy Friestad. © Boa Eiendomsmegling

Ny hverdag

Friestad forteller at de skriver om opplevelse og ønsker å danne et best mulig bilde til kundene av hvordan de kommer til å oppleve sin nye hverdag hvis de velger å flytte dit. Det klarer du ikke ved å legge boligen på et samlebånd og gjøre en slags "copy/paste-produksjon".

PROSPEKT: I kategorien beste boligprospekt ble Boa Eiendomsmegling kåret til årets Gullmegler. © Boa Eiendomsmegling

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!