Vi vil gjerne vite hva du synes om utgave 3 av BoligDrøm. Svar på noen enkle spørsmål og du kan vinne et sett med  8 tekopper med

skål fra Jasper conran for Wedgewood, eller ett av tre sett med fire krus fra Wedgewood.

Trykk på lenken og svar på spørsmålene

Premien

Vinn et sett med 8 kopper med skål, verdi kr 3980.

Vær også med i trekningen av 3 sett med 4 krus fra serien Archive at Wedgewood. Denne serien består av krus med forskjellige historiske mønstre fra Wedgwood. Mix og match, eller samle på din favoritt. Sett med 4 krus, verdi kr 1116.

Wedgewood

Serien Archive by Wedgwood er dekorert med mønstre fra Wedgwoods arkiver, og toppet med detaljer i gull. Pin stripe designet fås på komplett servise, men delene fra dette kan også brukes som en fin kontrast til Platinumserien fra Wedgwood.

Den engelske porselensprodusenten Wedgwood har produsert porselen i over 250 år, og er kjent for tradisjoner, kvalitet og god design. Vinn et tesett fra Jasper Conran for Wedgwood, eller fire krus fra serien Archive at Wedgewood. Jasper Conran designet Pin Stripe serviset i benporselen for Wedgwood i 2008.

PREMIEN: Serien Archive by Wedgwood er dekorert med mønstre fra Wedgwoods arkiver, og toppet med detaljer i gull.

KRUS: Vinn 4 krus! Verdi kr 1116

PIN STRIPE: Vinn 8 kopper med skål! Verdi kr 3980

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!