Maria Førsund Forsberg har boligen alle drømmer om. Det har 12.500 nordmenn vært med på å bestemme ved å stemme henne fram til vinner blandt 10 finalister til Norges Drømmebolig 2012.

Premien er 25 000 kroner på House of Oslo og en helg på Hotel Guldsmeden, i tillegg til en kjempefin Dolce Gusto-kapselmaskin og et abonnement på BoligDrøm.

I et intervju med Maria, forteller hun at en ny sofa og en rosa Kitchen Aid står på innkjøpslista, når premien skal brukes.

Maria vant avstemmingen ganske overlegent, med hele 40% av stemmene.

2. og 3. plass

På andreplass kom Hanne-Mette Huseby, med 27% av stemmene. Og Eli Anna Eikeland kapret tredjeplassen med 10% av stemmene. De får begge hver sin Dolce Gusto-kapselmaskin og et abonnement på BoligDrøm.

1. premien i Norges Drømmebolig 2012.

PREMIEN: 25.000 kroner på House og Oslo, en helg på Holtel Guldsmeden, en Dolce Gusto-kapselmaskin og 1 års abonnement på BoligDrøm © FOTO: Sponsorene

Stuen til Hanne Mette Huseby, 2. plassen i Norges Drømmebolig 2012.

2. PLASS: Hjemme hos Hanne Mette Huseby. © FOTO: Privat

Eli Anna Eikeland tok 3. plassen i Norges Drømmebolig 2012.

3. PLASS: Kjøkkenet til Eli Anna Eikeland. © FOTO: Jeanette L. Bækkevold

Flere flotte boliger

Foruten de tre på toppen, ble de syv øvrige finalistene plassert i denne rekkefølgen: Delt fjerdeplass mellom Hanne Gran og Manuela Hardy, delt femteplass mellom Celine Myhre og Monica Marstein, og delt sjetteplass mellom Anita Sandkleiv, Maria Rasmussen og Kristine Kvernland.

Vi gratulerer alle sammen, som får 1 års abonnement på BoligDrøm.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!