Send Boligdrøm et bilde av ditt drømmebad og vær med i trekningen om herlige premier. Vi kårer 10 vinnere, hvorav en 1. 2. og 3. plass. Vi vil vurdere hvor gjennomført stilen er, og vi legger vekt på detaljer som viser personlighet.

Alle vinner 4 håndklær fra Georg Jensen Damask. Hovedvinneren får også 2 kimonoer fra Georg Jensen Damask. 1.-3. plass får i tillegg ett sett med Menu Bath, som inneholder 1 pedalbøtte, 1 dobørste, 1 såpepumpe og 1 tannbørsteholder. Konkurransen går fra 27. februar til 1. april, og vi annonserer vinnerne på Instagram, Facebook og boligdrom.no. Alle 10 vinnerne får sitt bad på trykk i Boligdrøm nr 5/2014. Deltagelse innebærer dermed at vi får bruke bildene du deltar med vederlagsfritt, men kun i forbindelse med denne konkurransen.

En av premiene

LUKSERIØSE HÅNDKLÆR: Alle vinnerne får 4 hvite håndklær fra Georg Jensen Damask til en verdi av 1400 pr. sett. © FOTO: Produsent

Slik deltar du:

Vis oss et bilde av ditt drømmebad, enten på Instagram eller via e-post.

Du finner også lenke til påmelding via Facebook-profilen vår.

INSTAGRAM: Legg ut et bilde av ditt bad og tagg det med #norgesdrømmebad

E-POST: Send oss et bilde av ditt bad til boligdrom@egmonthm.no. Husk å legge ved navn og adresse.

FRIST: 1. april 2014

til hovedvinneren

KIMONO: Den klassiske kimonoen fra Georg Jensen Damask er av høy kvalitet med enkelt design. Håndklærne er av damask frotté i dobbeltvunnet, børstet bomull. Mer informasjon om produktene finner du på georgjensen-damask.no. © FOTO: Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!