Har du knapt med tid og må få det ryddig i full fart, så kan disse møblene hjelpe deg. De peneste oppbevaringsløsningene for rot er de som ikke synes så godt. Det finnes mange smarte møbler med skjulte rom til oppbevaring. Det er fint om alle beboerne kjenner til alle oppbevaringsplassene og hva som bør ligge hvor. På den måten finner alle tingene sine og kan hjelpe til med å rydde.

Velger du en seng med integrert oppbevaring får du masse ekstra plass lett tilgjengelig.

Sengen Occa fra Boconcept

SKJULT ROM : Sengen Occa fra Boconcept har mange fordeler. Selv med integrert oppbevaringsplass har den normal høyde. Du får masse oppbevaringsplass og slipper å tørke støv under sengen. © FOTO: produsenten

En puff med oppbevaringsplass tar hånd om rotet i sofakroken. Her kan du også lagre ekstra pledd, puter og aviser.

Puff med oppbevaring fra Bolia.

EKSTRA PLASS: Skandinavia puff fra Bolia, kr 3990. © FOTO: produsenten

Lesestoff, filmer og spill kan få plass i et sofabord med oppbevaringsplass. Her finnes det mange varianter å velge i mellom.

Sofabord fra Bolia med oppbevaring

SMART: Sofabord fra Bolia med bordplate i eik som kan skyves til side. kr 8990. © FOTO: produsenten

Store, skulpturelle kurver med lokk kan se ut som en dekorativ del av interiøret. Fyll de med leker på stua eller klær på soverommet.

stor kurv med lokk fra afroart.se

Sene skittentøyskurv finnes i ulike størrelser opp til 70 cm høy, Den største koster kr 950 hos, arfroart.se. © FOTO: produsenten

En benk med oppbevaring under setet, er genial til luer, votter og sko i entreen. Denne er nett og kan lett flyttes til andre rom som bør ryddes.

Oppbevaringskasse fra Ikea.

NETT: Fjära oppbevaringskasse fra Ikea 790 kr, 45 x 70 cm. © FOTO: produsenten

Oppbevaringsserien Stuva fra Ikea kan du skreddersy etterbehovet ditt. Benken har store skuffer som rommer mye. Den er egentlig designet for innredning på barnerom og er genial til oppbevaring av leker.

Oppbevaringsserie fra Ikea.

FLEKSIBEL: Stuva-serien til Ikea er smart og kan bygges slik du ønsker. Benken koster kr 790, er 90 x 50 cm og finnes med ulike fronter. © FOTO: produsenten

Har du tomflasker og papiravfall du ikke har fått kvittet deg ennå, er det smart å skjule det i en pen tøypose.

Dekorativt nett fra House Doctor

TØYPOSE: Stripete nett fra House Doctor, kr 70. © FOTO: Produsenten

Småtteriet som du ikke vet hvor du skal gjøre av kan du legge i en lurebok med oppbevaringsplass inni.

Bok med oppbevaring fra House Doctor.

LUREBOK: Dette er en eske som ser ut som en dekorativ bok. Den er 21 x 30 cm stor og finnes i mange ulike design, kr 140, fra House Doctor. © FOTO: Produsenten

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!