DrømmeKjøkken

HOVEDPREMIE: Hovedvinneren får en KitchenAid Artisan i valgfri farge til kr 6000, i tillegg til glass fra Wik & Walsøe. © FOTO: Produsenten

Send oss et bilde av ditt drømmekjøkken og vær med i trekningen om herlige premier. Vi kårer 10 vinnere, hvorav en hovedvinner.

Når vi velger vinnere, vurderer vi hvor gjennomført stilen er og legger vekt på detaljer som viser personlighet.

Alle 10 vinnerne får 6 glass fra Wik og Walsøes nye serie Alv, og får velge mellom hvitvin, rødvin, champagne, øl eller vann.

Hovedvinneren får i tillegg en KitchenAid Artisan 300w i valgfri farge, med bolle i stål på 4,8 l. Flatvisp, ballongvisp, eltekrok og sprutdeksel medfølger også.

Konkurransen går fra 27. desember til 1. februar, og vi annonserer vinnerne på Instagram, Facebook og her på nettsiden vår.

Alle 10 vinnerne får sitt kjøkken på trykk i BoligDrøm nr 3/2014. Deltakelse innebærer dermed at vi får bruke bildene du deltar med vederlagsfritt, men kun i forbindelse med denne konkurransen.

Slik deltar du:

Vis oss et bilde av ditt DrømmeKjøkken, enten på Instagram eller via e-post.

Du finner også lenke til påmelding via Facebook-profilen vår.

INSTAGRAM: Legg ut et bilde av ditt drømmekjøkken og tagg det med #norgesdrømmekjøkken

E-POST: Send oss et bilde av ditt drømmekjøkken til boligdrom@egmonthm.no. Husk å legge ved navn og adresse.

FRIST: 1. februar 2014

DrømmeKjøkken

KRYSTALLKLART: Alle vinnerne får 6 glass i den nye serien Alv fra Wik & Walsøe. Serien kompletterer serviset med samme navn, men det sarte mønsteret gjør glassene fine til andre serviser også. Alven symboliserer drømmer, håp og troen på det umulige. Alle 10 vinnerne får 6 valgfrie glass i serien. Premien har en verdi på minst kr 1650. © FOTO: Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!