Hei. Mitt navn er Kaja Grinde Skovrup (28). Dette er den første leiligheten jeg kjøpte sammen med min nåværende mann, Mikael. Den ligger i en bygård på Frogner fra 1890-tallet. Alderen preger leiligheten med skjevhet, nydelig stukkatur og ekte sjarm! Vi ønsket å innrede leiligheten ved å kombinere det gamle og det nye. Ved å blande lysekroner med tsjekkisk krystall og en gammel stå-klokke fra min mormor med en moderne sofa, praktiske garderobeløsninger og sprek tapet har vi skapt det utrykket vi var ute etter.

Det jeg liker aller best med leiligheten er at det er et sosialt hjem med store åpne løsninger som kan romme mange. Fra kjøkkenet kan jeg se gjennom spisestuen, til stuen. Jeg kan lage mat på kjøkkenet og samtidig få med meg det sosiale som foregår to rom bortenfor.

Selv om leiligheten ligger midt i byen har den to store vinduer som ser rett opp Oscars gate, en gate med store trær. Utsikten er veldig fin og lyset fra vinduene skaper spennende spill i rommene gjennom de forskjellige årstidene. Håper dere liker leiligheten.

Med vennlig hilsen

Kaja Grinde Skovrup

Kaja Grinde Skovrup

Praktisk gang med fliser på gulv og åpen garderobeløsning.

Kaja Grinde Skovrup

Moderne åpen kjøkkenløsning med panel på veggene og malt tregulv.

Kaja Grinde Skovrup

Plassen på kjøkkenet er godt utnyttet med grunne skap på veggen mellom kjøkkenbenken og overskap.

Kaja Grinde Skovrup

Fra kjøkkenet kan man se gjennom spisestuen helt inn til stuen.

Kaja Grinde Skovrup

Kjøkkenet er lyst og sosialt med mye sitteplasser rundt bordet og ved "bardisken".

Kaja Grinde Skovrup

Plassen ved bakinngangen er utnyttet med hyller til oppbevaring av vin.

Kaja Grinde Skovrup

I spisestuen har paret fått plass til et stort bord. Klassiske elementer som lysekronen og stukkaturen er kombinert med mer moderne innslag som panelovnen i glass. De varme jordtonene i møblene, kunsten og teppet kommer godt frem på de lyse veggene og det hvitmalte tregulvet.

Kaja Grinde Skovrup

Den ellers klassiske spisestuen har fått et par innslag som er mer moderne, en panelovn i glass og en silhuett av Mikke Mus som er malt rett på veggen.

Kaja Grinde Skovrup

I det ene hjørnet av spisestuen står en peis som er synlig når man sitter til bords eller står på kjøkkenet. I det andre hjørnet står en gammel klokke.

Kaja Grinde Skovrup

Den gamle kakkelovnen varmer godt.

Kaja Grinde Skovrup

På kontoret/soverom nummer to er det lyst og luftig med glassdører som fører ut til balkongen.

Kaja Grinde Skovrup

Stuens mest fremtredene element er det spreke tapetet i gull med klassisk mønster.

Kaja Grinde Skovrup

Kakkelovnen i hjørnet og lysekronen i taket er nok et eksempel på klassiske elementer som står i kontrast til de moderne møblene ellers i stuen.

Kaja Grinde Skovrup

Stuen har godt lys fra vinduene som har utsikt opp Oscarsgate, en frodig og grønn gate.

Kaja Grinde Skovrup

Soverommet er innredet i tråd med resten av leiligheten, også her finner man en blanding mellom det klassiske og det moderne.

Kaja Grinde Skovrup

En stor skyvedørsgarderobe med speildører som reflekterer lyset fra vinduene gjør at rommet føles enda større og lysere enn det er.

Kaja Grinde Skovrup

Det lyse badet har godt med oppbevaring.

Kaja Grinde Skovrup

Fra den lille balkongen kan man nyte utsikten oppover Oscarsgate.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!