Hvis du eier en loftsleilighet, men har behov for mer lys i form av VELUX Norges lekre serie med takvinduer, kan du nå vinne alt du trenger av vinduer, ferdig innsatt, samt hjelp fra en interiørarkitekt til å utforme løsningen.

Alt du trenger å gjøre er å sende en søknad til VELUX, med dine planer, ditt budsjett for gjennomføring, samt bilder og plantegninger, innen 1. mars. VELUX trekker vinneren de synes er mest verdig. Les mer om konkur-ransen og gjeldende regler på velux.no.

Slik vinner du drømmeloftet:

Send oss en søknad på epost, der du forteller hva du ønsker å gjøre med din loftsleilighet, og litt om hvem som bor der. Fortell oss også hvilket budsjett du har for prosjektet.

Legg ved bilder av leiligheten, særlig der du tenker deg nye takvinduer, samt eksteriørbilde av gården/ bygningen leiligheten ligger i.

Legg også ved plantegninger, med mål på rommene og takhøyden, både høyest og lavest.

Husk å ta med ditt navn, adresse og telefonnummer.

Send søknaden til konkurranse@velux.no innen 1. mars 2013.

Velux konkurranse i BoligDrøm

SØK HER: Send en epost til Velux Norge og fortell om deg og ditt prosjekt. Velux velger den vinneren de synes fortjener det mest. © FOTO: Faksimile

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!