I år som i fjor søker magasinet BoligDrøm kandidater til Norges DrømmeBolig. I år som i fjor, kan du vinne flotte premier, bare ved å vise fram ditt flotte hjem.

Interiørkjeden Palma stiller med hovedpremien, gavekort på kr 25 000, som kan brukes i en av deres fire butikker i løpet av året. I tillegg får vinneren en helg for to på det flotte hotellet Guldsmeden i Oslo, samt en middag for to på den populære, asiatiske tapasrestauranten Relaxo i Oslo. Til sammen får vinneren en premie verdt kr 28 500.

Flere flotte premier

Men også andre- og tredjeplassen får flotte premier.

Sølvvinneren får en kaffepakke, med kaffeserviset Lys fra Wik & Walsøe til seks personer, samt den automatiske espressomaskinen Philips Saeco Intelia fra Elkjøp. Tilsammen er andrepremien verdt kr 12 000.

Tredjeplassen får garderobesystem fra Elfa, til en verdi av 10 000 kroner.

Slik foregår konkurransen

Alle som vil kan være med, det gjelder bare å ha en bolig som kan inspirere flere. Se bare fjorårets vinner, Maria Forsberg, og alt hun kjøpte med førstepremien!

Når alle bidrag er kommet inn til redaksjonen i BoligDrøm, vil de plukke ut 10 finalister, som så legges ut på internett. Der skal leserne stemme fram en vinner.

Fristen for å sende inn bilder av din bolig, er 1. februar.

premier til Norges DrømmeBolig 2013

PREMIENE: Vinneren av Norges DrømmeBolig 2013 får en shoppinghelg med kr 25 000 som kan brukes i en av interiørkjeden Palmas butikker, som er proppet med kule ting. Hun får også en helg for to på hotell Guldsmeden i Oslo, samt middag for to på den asiatiske tapasrestauranten Relaxo i Oslo, til en samlet verdi av kr 28 500. Andreplassen får kaffeserviset Lys fra Wik & Walsøe til 6 personer, samt den automatiske espressomaskinen Philips Saeco Intelia fra Elkjøp. Samlet verdi: kr 12 000. © FOTO: Produsentene

premie norges drømmebolig

3-PREMIE: Elfa leverer premien til vinneren av 3-plassen i 2013. Hun får velge fritt i Elfas katalog av skyvedører og innmat, til en verdi av kr 10 000. © FOTO: Produsenten

Slik deltar du:

  • Send oss 10-15 bilder av ditt hjem, sammen med noen linjer om hvem du er, hvor du bor og hvorfor dette er din drømmebolig. Legg ved bloggadresse om du har.
  • Bildene bør vise stue, kjøkken, soverom, bad og gjerne uterom. Ta bilder i dagslys!
  • Send alt på e-post til boligdrom@egmonthm.no innen 1. februar.
  • Redaksjonen i BoligDrøm er jury, og plukker ut 10 finalister. Deretter inviteres leserne til å stemme fram en vinner av Norges DrømmeBolig 2013.
  • Premiene må benyttes i løpet av 2013. Alle som blir plukket ut som finalister forplikter seg til å stille opp på boligreportasje i BoligDrøm i 2013.
  • Har du deltatt før, eller i lignende konkurranser, er dette ingen hindring for å delta.

LYKKE TIL! Vi gleder oss stort til å se alle bidragene.

Vinnere Norges DrømmeBolig 2012

DISSE VANT I FJOR: Fra venstre ser du første, andre og tredjeplassene i fjorårets konkurranse. Det er flotte hjem, men likevel ikke uoppnåelige. Det tror BoligDrøm er et av kriteriene for konkurransen. © Foto: Yvonne Wilhelmsen og Jeanette Bækkevold

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!