Blogger

Design to Inspire

Jo Walker (midcenturyjo) er 46 år og bor i en liten leilighet i Brisbane, Australia. Kim Johnson (desiretoinspirekim) er 33 år og bor i et gammel, 3 meter bred hus i sentrum av Ottawa, Canada. Huset er for tiden under renovering.

Blogg printscreen

Blogg printscreen

Publisert Oppdatert

www.desiretoinspire.blogspot.com

1 Bloggen vår er "romporno". Den viser alt som inspirerer oss i interiøruniverset. Vi presenterer interiørdesignere og arkitekter, men også fotografene og stylistene som fanger deres arbeid for ulike magasiner. Hvis det er vakkert, må vi bare presentere det.

2 Vi har ganske like preferanser når det kommer til innredning. Mid-century modern og boho modern er to favoritter, og skandinavisk design får vi aldri nok av. Vi liker begge en god miks av gammelt og nytt, loppisfunn og designklassikere.

3 Jo: Et gammelt hus med synlige spor av historie. Jeg elsker teksturer, alder og ærlighet i bygninger. Jeg hadde elsket å finne en rønne som jeg kan gi nytt liv, ikke på en McMansion -måte, men slik huset opprinnelig var. Hvis dette ikke lykkes, kan jeg tenke meg et trehus på en klippe med utsikt over et tropisk hav.

Kim: Mitt drømmehus skal være langt borte fra Canadas kalde vintre, i et tropisk klima som tillater åpne løsninger hvor rommene inne åpnes opp mot motsiden.

4 Vi blogger fordi vi bare må vise frem de fine rommene vi finner. Vi er som to små barn kappes om oppmerksomheten; "Se hva jeg fant! Se hva jeg fant!" Vi blogger for hverandre og vi har etter hvert funnet ut at mange andre elsker får funn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag