Nytt bad

Baderommet fornyes med enkle grep

Med nye tekstiler og personlige objekter blir badet som nytt.

Publisert Oppdatert

- Ettersom svært mange velger hvitt og lys grått på bad, får ofte rommene et kaldt utrykk. Dette kan motvirkes ved å bruke varme, litt mørke farger på håndklær og detaljer. Mange velger tradisjonelt blått eller turkis. Dette er farger som lett gjør at rommet oppleves ennå kjøligere, sier Kari Brantenberg, daglig leder i Intro interiørdesign.

Se innredningstipsene i videoen over.

Her er flere tips for badet:

  • Ved å bruke brunt, varm lilla, mosegrønn får du et lunere utrykk.
  • Mange bad oppleves sterile. Det er glatte flater, hvite vegger og innredning, mye downlights. Ved å tilføre møbler og dekor som ikke tradisjonelt hører bad til får man en helt annen opplevelse. Sett inn et flott gammelt skap i tre til håndklær, en tøff antikk stol, heng bilder på veggen (skruehull i fugene kan lett tettes senere), sett inn planter osv.
  • Ha dimmer på all belysning, det er en enkel stemningsskaper. Bruk også levende lys! Sett frem t-lys eller et fat med kubbelys på benken eller i vinduskarmen. En lykt kan henge i vinduet om det er lite benkeplass.

Les også:

Våre møbelfavoritter akkurat nå

  • Oppheng til håndklær kan være en flott trestige.
  • I dag finnes mye stilig med sugekopper om man ikke ønsker hull i fugene. Glade farger i plast og stilrene detaljer i stål. Til og med t-lys oppheng til veggen.
  • Velg flotte keramikkkrukker til bomull og tilsvarende. Da kan det gjerne stå lett tilgjengelig, fremfor å gjemmes bort.
  • Gjør et hovedinnkjøp av kvalitetshåndklær i matchende farger, og få et stilrent utrykk.

Les også:

Samme soverom - 16 000 kr forskjell

Badekar av murstein

Sommerens sexy bademote

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning