Kort sagt:

+ Ingen spesielle.


- Ubalansert

- Kutter ikke gjennom

- Designet ser billig ut

- For kort knivblad

- Lite anvendelig

Denne kokkekniven har et keramisk knivblad laget av et hardt og syreresistent materiale som skal holde kniven skarp lenge, men dersom du får et brudd i eggen kan den ikke repareres. Kniven bør håndvaskes og ble testet av Yong Zhang og Reni Winkelmann, hos Alex Sushi på Sollo plass i Oslo. 

Les hele saken

Grep: 2

- Dette var ikke bra, den er alt for lett og balansen er feil.

Knivblad: 2

- Den kutter ikke helt gjennom, se på denne paprikaen - alle bitene henger sammen nederst.

Design: 3

Utforming og estetisk inntrykk.

- Den ser billig ut, også er det jo ingen tvil om at den heter Bodum. Navnet dekker hele skaftet.

Anvendelighet: 3

- Bladet er for kort for kjøtt, skjærer greit gjennom fisk og er helt ok til grønnsaker.

Spesifikasjoner

Produsent Bodum
Pris 599,00
Materiale Keramisk.
Lengde Bladlengde 18cm.
Forhandlere:

Konklusjon

Testens taper.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!