Kort sagt:

+ Kutter godt

+ Fint design

+ Meget anvendelig


- Vanesak

Denne japanske kokkekniven har et hi-tech keramisk knivblad. Hi tech-keramikken er nesten det hardeste materialet som finnes, bare diamant er hardere, men dersom du får et brudd i eggen kan den ikke repareres. Kniven bør håndvaskes og ble testet av Yong Zhang og Reni Winkelmann, hos Alex Sushi på Sollo plass i Oslo. 

Les hele saken

Grep: 3

- Denne kniven tror jeg at jeg må bli litt mer kjent med. Den kjennes ikke helt riktig ut, men kan bare være at det kjennes uvant ut.

Knivblad: 4

- Dette var overraskende bra, det går ganske fint å kutte.

Design: 5

Utforming og estetisk inntrykk.

- Klassisk design. Den er fin med det svarte og hvite.

Anvendelighet: 5

- Denne er god både til grønnsaker, fisk og kjøtt.

Spesifikasjoner

Produsent Satake
Pris 1 699,00
Materiale Hi tech-keramikk.
Lengde Bladlengde 18 cm.
Forhandlere:

Konklusjon

En god kniv og et godt valg for de som vil bli bedre kjent med keramiske kniver.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!