Kort sagt:

+ Kutter godt

+ Kan brukes til filetering

+ Meget anvennelig


- Skarp kant ved skaftet

Alle Macs kniver er håndslipte av profesjonelle smeder fra det berømte SEKI-området; Japans sverdsentrum. Kniven må håndvaskes og ble testet av Yong Zhang og Reni Winkelmann, hos Alex Sushi på Solli plass i Oslo. 

Les hele saken

Grep: 4

- Den er god å holde i, men man må være litt forsiktig så fingeren ikke glir og man kutter seg på høyden av knivbladet innerst under skaftet.

Knivblad: 5

- Dette er bra, sterk og fin kniv som kutter godt gjennom.

Design: 4

Utforming og estetisk inntrykk.

- Den er fin, men ikke mer enn en firer.

Anvendelighet: 5

- Hvis man er litt proff på kjøkkenet anbefaler jeg denne, sier Zhang. Den kan brukes til kjøtt, fisk, grønnsaker og filetering.

Spesifikasjoner

Produsent MAC
Pris 945,00
Materiale Rustfritt stål.
Lengde Bladlengde 20cm.
Forhandlere:

Konklusjon

En god kniv for de som er litt mer avanserte på kjøkkenet.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!