Kort sagt:

+ Godt grep

+ God balanse

+ Solid knivblad

+ Autentisk design

+ Meget anvendelig

+ Kutter godt


- Kan ikke brukes til filetering

Denne japanske kokkekniven er testens vinner og passer til både høyre- og venstrehendte. Den tåler ikke oppvaskmaskin. Kniven er testet av Yong Zhang og Reni Winkelmann, hos Alex Sushi på Solli plass i Oslo.  

Les hele saken

Grep: 5

- Den er perfekt! Den er veldig god å holde i og balansen kjennes riktig. Den gir også rom for fingrene mellom skaftet og bladet.

Knivblad: 5

- Knivbladet er sterkt og stabilt og skjærer godt gjennom.

Design: 5

Utforming og estetisk inntrykk.

- Autentisk design, dette er en fin kniv.

Anvendelighet: 5

- Dette er en god kniv som kan brukes til oppskjæring av både kjøtt, fisk og grønnsaker.

Spesifikasjoner

Produsent KAI
Pris 1 598,00
Materiale Rustfritt stål.
Lengde Bladlengde 20cm.
Forhandlere:

Konklusjon

Testens vinner.

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!