Klikk.no er den nyhetsaktøren som har flest delinger via Pinterest.

Det melder Storyboard i sin oversikt for oktober. Klikk.no hadde to av de mest delte sakene på topp 5. Saken som toppet deling var en inspirasjonssak fra Hytteliv/Klikk Bolig. Fantastiske bilder av en arkitekttegnet hytte preget saken.

- Det kommer ikke som noen overraskelse på oss at våre saker egner seg for deling på Pinterest, sier Mette Karlsrud Stene-Johansen i Klikk Bolig.

- Våre saker er i stor grad spekket med høykvalitetsbilder fra flotte hjem, arkitekttegnede hus og hytter. I tillegg er Klikk.nos design tilpasset nettopp for å vise bilder i store formater.

- Vi publiserer også ofte mange bilder i en sak, understreker hun. - På nettet kan vi bruke enda flere bilder enn vi gjør i våre printmedier. Slik får de som er opptatt av visuelle temaer som arkitektur, foto, design og interiør, virkelig fråtse i godbiter.

Hytte på Sør Strøno ved Bergen=

FLOTTE BILDER: Mange av sakene fra Klikk Bolig har flotte bilder som deles på sosiale medier som Pinterest. © FOTO: Per Erik Jæger

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!