Sexleketøy til bikkja, bleie til papegøyen, parykk til pusekatten: Vi har trålt nettet for å finne mer eller mindre ubrukelige og sprø ting folk kjøper til kjæledyrene sine.

Bleie til Polly

For lat til å samle opp avføringen til papegøyen din? På hjemmesiden til Diapersforbirds er det nemlig en rekke bleier i ulike farger å velge mellom. Det er vel verdt å nevne at de også har en egen bleie for gjess...

bleie til papegøye

DU SER RIKTIG: Dette er faktisk en spesiallaget bleie til fjærkre. © FOTO: Produsenten

Sexdukke til bikkja

Firmaet (med det passende navnet) Hotdollfordog, mener å ha funnet løsningen på seksuelt frustrerte ensomme hunder som humper på alt de kommer over; nemlig en sexdukke. Dette leketøyet skal etter sigende være det første av sitt slag, og produsenten lover at det er enkelt å lære bikkja hvordan den brukes.

På hjemmesiden rådes det å kontakte veterinær hvis sexleketøyet blir brukt mer enn hva du føler er normalt. Det frarådes også mot å tvinge bikkja til å bruke dukken.

sexdukke til hund leketøy til hund

HELT SANT: Dette er verdens første sexdukke til bikkjer. © FOTO: Produsenten

Overdådige hundehus

I en artikkel i New York Times står det nemlig at det nå går mer og mer prestisje i å gi hundene sine overdådige og unike hjem.

Ifølge avisen sparer ikke hengivne hundeeiere på noen ting når det gjelder å innrede for sine firbente venner. Teppegulv, sentralvarme, aircondition, lys både inne og ute og innebygget musikksystem er bare noen av detaljene disse heldige hundene kan kose seg med i sine nye hjem.

Firmaet Aristopaws selger nettopp slike hus, og fra cirka 25 000(!) kroner og oppover kan også hunden din bo herskapelig.

UNØDVENDIG LUKSUS?: Noen ønsker faktisk at bikkja skal bo slik. © FOTO: Produsenten

HØY HARRYFAKTOR: Folk betaler fra 25 000kroner og oppover for at bikkja skal bo slik. © FOTO: Produsenten

Ute i det fri...eller?

Katten din vil nok elske å bli innesperret i en merkelig grønn liten tube, med svært begrenset plass til å bevege seg, og et lag av nettingstoff som skiller den fra den pulserende verden.

UT I DET""FRI"": Hvilken katt hadde ikke elsket å være innestengt her hele dagen. © FOTO: Produsenten

Gift bort bikkja

Hvem går vel ikke med en drøm om å få giftet bort bikkja i et storslagent bryllup? For snaue 7000 kroner kan frøken bli hvit brud i denne spesialsydde swarovskibelagte kjolen. Men hva blir vel den store dagen uten en ordentlig bryllupsnatt? Det nygifte paret kan nok ha mye moro i denne sengen, spesielt designet for den første natten. Ja, det er også selvsagt mulig å få inngravert navnet til Herr og Fru.

Bryllup

BRYLUPP FOR BIKKJA: Det er faktisk et marked for dette... © FOTO: Produsenten

Parykk til katten

Ikke fornøyd med utseendet til pus? Hos Kittiwigs får du kjøpt parykker i flere farger, spesialtilpasset et lite kattehode. Disse parykkene er tilsynelatende populære, da de for øyeblikket er utsolgt. Du kan imidlertid sikre deg en bok full av bilder av katter med parykk.

katteparykk parykk til katt

TRO DET ELLER EI: Parykk til katta di er faktisk å få kjøpt... © FOTO: Produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!