Julen er over, pynten er pakket ned og vi er godt i gang med 2013. En ny, frisk start på ett helt nytt år. Det er fortsatt kaldt ute og kosekroken inne har heldigvis et par måneder igjen som favorittplass. Sett deg godt til rette og drøm deg bort. Kanskje frister det med en tur på fjellet for å oppleve vinteren på sitt flotteste, hvis ikke, kan man fint lage hyttestemning hjemme. La deg inspirere av vår reportasje "Hjemmehytte", hvor beborene har laget en "hytte" på terrassen. Disk opp med en lun kålsalat, oppskriften finner du i bladet, og oppdag nye måter du kan dekorere med juleblomstene.

Er du lei av å sitte hjemme? Ta deg en tur til den nye mathallen på Vulkan i Oslo, den er verdt et besøk. Eller gå på jakt etter bruktskatter i gårdsbutikken Løken Store like ved Spydeberg sentrum. Du kan lese mer om begge i bladet.

Hvis du er ute etter en utfordring, annonserer vi i dette nummeret årets runde av konkurransen Norges Drømmebolig hvor førstepremien er en storbyhelg i Oslo for 2 personer med rom på Carlton hotell Guldsmeden fra en fredag til en søndag i 2013, frokost, tilgang til velværeavdeling, middag for 2 personer på restaurant Relaxo og gavekort på kr 25 000 til shopping fra interiørkjeden Palma. Har du et hjem som kan inspirere andre? Meld deg på, vi gleder oss til å se ditt bidrag!

Mathallen i Olso

MATGLEDE: Mathallen i Oslo er en opplevelse du bør få med deg hvis du er i byen. © FOTO: Christian Berset

Hytte på terrassen.

PEISKOS: Lag hyttestemning hjemme på terrassen. © FOTO: Carina Olander

Oppskrifter med kål.

GJØR KÅL PÅ DEN: Det er mye godt å lage med kål. © FOTO: Thor Brødaskift

Vinterblomster.

VINTERVAKKERT: Selv om julen er over trenger du ikke å hive ut juleblomstene - Bruk dem på en ny måte. © FOTO: VK STOCK

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!