En middels stor grill med to sidebord. To grillrister i støpejern. Den har oppbevaringsrom under grillen, uten tilgang fra forsiden. På frontdekselet henger det en liten hylle. Grillen er utstyrt med to store og to små hjul. Under brennerne har grillen en fettskuff med helning mot et hull og fettkopp hengende under hullet. I lokket sitter en temperaturmåler.

Denne grillen har middels resultat på kjøtt og grønnsaker og under middels resultat på grilling av fisk.

Dette liker vi

Grillen har en god tenner, testens beste og grillen blir god og varm. Grei monteringsanvisning med forklarende tekst på norsk.

Dette liker vi ikke

Brennerne starter et stykke inn i grillsonen. Det gir liten effektiv grillflate. Store varmefordelere gir brente kanter på kjøttstykkene og ellers ujevn varme på grillflaten. Dette var den grillen som mistet varmen fortest.

For å rengjøre skuffen over oppvarmingskoppen må du fjerne to skruer. Temperaturmåleren var ikke den beste. Lette materialer.

Se grillen hos Novaplan.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Novaplan
Pris 1995

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!