En av de større grillene, utstyrt med to sidebord. Det ene har sidebrenner med teflonpanne på toppen. På det andre er det nedfelt en skyllebakke med skjærefjøl på toppen. Den har en stor støpejernsrist og en mindre, hel stekeplate. Stort oppbevaringsrom under med dører. Fettpanne under brennerne med fettkopp hengende under. To store hjul og to små.

Dette liker vi

Denne grillen gjorde det middels bra på grilling av kjøtt og grønnsaker og fremragende på fisk. Den blir svært varm, biffen ble stekt på 10 minutter. Relativt jevn varme men litt dårlig i endene og mellom brennerne.

Fettet renner greit av fettpannen og denne kan trekkes ut for rengjøring. Sidebrenner kommer med egen teflonpanne. En grill med mye utstyr og bra materialvalg.

Dette likte vi ikke

I overkant mye varme ut i håndtaket når grillen var på sitt varmeste. Den er også for varm når regulatorene står på minimum.
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Futur
Pris 3499

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!