Drøbak julefredssenter=

Har du noe å gi bort til de som ikke får så mange gaver, er det muligheter for å pakke inn og levere gaver her. © privat

Drøbak julefredssenter=

Her får du i hvert fall øye på julestjernen! © privat

Når det kimer til julefest, er de fleste så slitne av julemaset at de får lyst til å legge seg sammen med englene i skjulet. For å få fred. Men i Drøbak fins det et lite pusterom. Her er det en liten, fredelig skog hvor du kan sette deg rolig ned og ønske noe for deg selv eller andre til jul. Om du vil, kan du henge ønsket ditt på et tre. Trærne har nemlig ønskekvister!

Juleglede

Drøbak Julefredssenter er skapt av DesignHub*Norway, et knippe mennsker som har slått seg sammen i skapende fellesskap. Meningen med fredssenteret er rett og slett å gi deg ro og inspirasjon til å finne julegleden som passer for deg.

Vokser på trær

På en del av trærne henger det allerede ønskebrev fra hele verden som er kommet til Julenissens postkontor. Rundt skogen er det dekorert med julefrimerker og en rekke kunstferdige julehilsener fra kreative formgivere.

Gi bort?

I skogkanten er det lagt fram julepapir, bånd og til/fra-lapper. Det kan jo hende at du har en aller annen gjenstand du ikke bruker eller trenger, som kunne glede noen en gang til. Gavene blir gitt til Mottak i Vestby.

Åpningstider: hver dag fra kl 12 - 14.

Adresse: DesignHub, Sagaveien 13 (Gamle JoBu-bygget)

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!