Risløkka, nordøst i Oslo, beskrives ofte som en skjult perle.

Risløkka, nordøst i Oslo, beskrives ofte som en skjult perle. © Foto: Tom Hansen

NYTT HUS: Freddy dos Santos tar med samboer Ingrid og deres datter og flytter til denne boligen på Risløkka i Oslo.

NYTT HUS: Freddy dos Santos tar med samboer Ingrid og deres datter og flytter til denne boligen på Risløkka i Oslo. © Foto: Tom Hansen

Freddy dos Santos (33) har hittil vært bosatt i en leilighet på Grünerløkka i Oslo med samboeren Ingrid Bråten (29) og datteren Alma (1 1/2).

Nå pakker Vålerenga-spilleren flyttelasset, og tar med seg familien til den nyinnkjøpte boligen på Risløkka - en skjult perle på Oslos østkant.

Les også:

Drømmehytta billigere enn du tror

Triksene som holder innbruddstyver unna

Sjekk elefanthuset!

Freddy punget ut med 4,75 millioner kroner for den 227 kvadratmeter store boligen. Den ligger på en 744 kvadratmeter stor eiendom, og har en stor, flott hage der fotballstjernen kan boltre seg.

VIF-profilen er imidlertid ikke den første kjente eieren av boligen. Freddy kjøpte huset av «71° nord»-deltageren Jan Tore Richenberg. Han var med i TVNorge-programmet i fjor høst, og hang på helt inn til finalen.

Richenberg, som kjøpte boligen i 2002 for 2,6 millioner kroner, bekrefter overfor Her og Nå at han nå overlater barndomshjemmet til Vålerenga-stjernen.

- Det stemmer. Grunnen til at jeg selger er fordi huset er vertikaldelt, og foreldrene mine som har bodd i den andre delen, skal flytte i leilighet. I stedet for å dele huset med noen andre, jakter jeg nå etter ny bolig, forteller han.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!