Tove Lill Løite

FINN.NO: Tove Lill Løite poserer lettkledd i en annonse hvor hun søker leilighet sammen med en venninne. © Skjermbilde: Finn.no

Klikk har tidligere skrevet om problematikken ved at privatpersoner ikke kunne annonsere hus og leiligheter selv på Finn.no.

Nå er det slutt på meglermonopolet på Finn og privatpersoner kan annonsere leiligheten uten megler på Finn.no.

Leter etter leilighet

Mange bruker Finn også til å annonsere etter leilighet. Noen bruker også utradisjonelle metoder for å nå frem til potensielle utleiere.

I annonsen på Finn.no jakter Tove Lill Løite (24), tidligere Frp-politiker fra Vennesla, på leilighet sammen med en venninne.

«Vi er to snille og rolige jenter på 24 år, som ønsker en leilighet i Frogner bydel. Vi reiser mye med jobb til utlandet, så leiligheten vil bare bli disponert halve tiden. Vi trenger leiligheten fra januar», heter det.

Annonsen prydes med to bilder av Løite, hvorav det ene er et helfigurbilde i bikini.

Løite har den siste tiden gjort karriere som glamourmodell, og i fjor bodde hun tre måneder i den luksuriøse «Swedish Mansion» - Skandinavias svar på The Playboy Mansion i Hollywood.

Men sørlandsjenta har flere prosjekter på gang.

Til Seher.no forteller hun at hun har fått platekontrakt i Miami, og skal spille inn et trancealbum.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!