Madonna

TIL NEW YORK: Madonna har kjøpt nytt hus i New York. Men før hun flytter inn skal hun pusse opp. © Foto: AP/Scanpix

Etter at hun gikk fra ektemann Guy Ritchie, har Madonna valgt å starte et nytt liv i hjemlandet USA. Når man flytter fra et fasjonabelt hjem i Mayfair i London, er det lett at fallhøyden blir stor. Men Madonna har penger nok.

Dette huset på Manhattan i New York kostet popdronningen hele 40 millioner dollar, eller nærmere 270 millioner kroner.

Les også: Se kronprinsparets drømmehytte

Fordelt på fire etasjer har huset 13 soverom, 14 bad, heis, ni peiser, dobbeltgarasje, egen vinkjeller og 280 kvadratmeter med hage. Såpass bør det være for den prisen.

Men selv ikke en imponerende innholdsliste som denne er godt nok for Madonna. Popdronningen har store planer om oppussing og kostbare sikkerhetstiltak før hun flytter inn.

Madonnas hjem i London

FAMILIEHJEMMET: I dette huset i London bodde Madonna sammen med Guy Ritchie og barna Lourdes, Rocco og David. © Foto: Bulls

Les også: Massiv kvalitet på stramt budsjett

Ifølge New York Post, som har vært i kontakt med hva de kaller sentrale kilder, ville Madonna gjenskape London-følelsen i New York. Og ut fra bildene å bedømme, er ikke hennes nye hus i New York så ulikt fra hennes tidligere hjem i London.

Se flere bilder av Madonnas nye hus i bildegalleriet!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!