www.style-files.com

1 The Style Files er min daglige blogg om design og (livs)stil. Jeg er dedikert til å utforske verden for vakre, inspirerende funn og dele dette med andre ut fra et europeisk synspunkt.

2 Jeg liker et moderne, rent uttrykk (skandinavisk stil) kombinert med etniske elementer som marokkanske puffer og tekanner, samt rå naturmaterialer som ubehandlet tre. Jeg elsker også vakkert tilbehør. Jeg har min egen nettbutikk for interiørting - Le Souk - og jeg er stadig på utkikk etter nye, vakre ting jeg kan selge her. Alle tingene i Le Souk finnes også i mitt eget hjem.

3 Jeg er heldig som bor i mitt drømmehjem! Oppussing er hardt arbeid og kan være ganske stressende, men jeg vet det er verdt innsatsen. Vi har det beste fra begge verdener; vi bor i en rolig landsby på landet med nydelig utsikt over engene, samtidig bor vi bare 15 minutter fra Amsterdam hvor vi kan nyte god mat og shopping.

4 Jeg startet bloggen av same grunn som jeg startet Le Souk - jeg elsker å finne vakre ting og dele dem med andre.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!