www.remodelista.com

1 Alle fire er store tilhengere av god arkitektur og design, og alle har stor tro på Slow Home konseptet. Remodelista har et konsekvent rent uttrykk og følelse. Vi fokuserer spesielt på arkitektur for private boliger, ulike typer innredning til hjemmet slik som vasker, kraner, fliser, dørhåndtak, etc., og veldesignede produkter til hjemmet. Målet vårt er å guide leserne våre gjennom de mange valgmulighetene en står over for i hjemmet.

2 Vi er alle fire tiltrukket den moderne, funksjonelle skandinaviske stilen og en strømlinjeformet estetikk, men vi går også i våre egne retninger:

Julie: Har stor sans for den moderne, rustikke arkitekturen til Joseph Esherick , de organiske formene til keramiker Edith Heath og maleriene til Richard Diebenkorn. Hun liker også den enkle New England-stilen.

Francesca: Følger med på det som skjer på designscenen i sitt nabolag i Brooklyn Heights - hun liker den lokale lysdesigneren David Weeks og lokale butikker som blant annet Tivoli Home.

Sarah: Fokuserer på moderne designere fra England og Japan. Hun elsker John Pawson og er en streng minimalist. Hun samler på rustikk, japansk keramikk.

Janet: Kommer fra Seattle og har solide røtter i Pacific Northwest stil - hun tiltrekkes en industriell estetikk og stemningsfulle gråtoner. Hun lar seg også inspirere av det som skjer innen design i London, hun samler på fotografier og elsker Shaker design.

4 For å dele våre funn med likesinnede.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!