Norskstil.blogspot.com

1 Bloggen handler om interiørtips og personlige betraktninger om design, og jeg viser gjerne nytenkende møbeldesign og arkitektur. Jeg ser etter kvaliteter i det jeg presenterer, som jeg tror kan være av interesse for flere.

2 Jeg er liker moderne, personlige interiører, som overrasker meg og gir inspirasjon. Jeg er glad i naturmaterialer, og massive materialer som heltre og betong. Av møbeldesign liker jeg møbler fra 50-tallet og frem til i dag, gjerne kombinert med gamle bondemøbler i heltre som en rustikk kontrast.

3 Drømmeboligen handler for meg ikke om en spesiell stilretning, det er viktigere med boligens kvaliteter slik som planløsning og gode rom. Boligen bør kunne være fleksibel med hensyn til innredning, og ha rom både for å samles og for å være for seg selv.

4 Jeg bruker mye tid på å innhente informasjon om produkter og materialer i yrket som interiørarkitekt, og tar bilder til mitt eget billedarkiv. Jeg blogger fordi det er et fint sted å samle og dele ideer. Dessuten ser jeg på bloggen som et lite visittkort, som er mindre høytidelig enn en nettside.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!