design-shimmer.blogspot.com

1 Bloggen min heter Design Shimmer og de innleggene jeg poster er små shimmer/glimt av det jeg blir fascinert og inspirert av. Bloggen handler for det meste om inspirasjon til hjemmet og livet, helst i form av bilder og collager. Bildene henter jeg fra forskjellige butikker, hjemmesider, blogger, etc. Av og til poster jeg mine egne ting også.

2 Min design/interiør stil er en blanding av moderne/skandinavisk, med innslag av personlige og humoristiske detaljer.

3 Drømmeboligen min må ligge i nærheten av havet, og være skjermet for naboer. Huset skal ha flatt tak, og store vinduer fra gulv til tak, slik at jeg kan nyte havutsikten og fuglene. Gulvene skal være varme og hvite. En katt og en kjærlig familie er hva jeg vil innrede huset med.

4 Å blogge er en hobby for meg. Jeg surfer alltid på nettet etter spennende design, og bloggen er derfor en god måte å lagre all inspirasjon og samtidig dele den med andre. Jeg har blogget i snart et år, og har fått kontakt med mange flotte mennesker rundt omkring i verden, som deler samme lidenskap som meg.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!