Vi har funnet de beste prisene på produkter som er blitt kåret til best i test på Klikk Bolig. I denne artikkelen viser vi deg den beste prisen på blant annet Moccamaster, drill og støvsuger.

Har du kommet over enda bedre priser? Del gjerne tipset i kommentarfeltet under artikkelen.

Det kan være lurt å klikke deg inn i testene for å se om det er andre produkter som kan passe ditt bruk bedre enn testvinneren.

Vi har ikke tatt med priser som er oppgitt på nettauksjoner. Vi har også forsøkt å sjekke at butikkene faktisk har varen tilgjengelig.

I oversikten har vi brukt norske butikker. Se tips til å netthandle fra utlandet her.

Tips til å søke selv

For å finne de beste prisene, lønner det seg å starte med søk på Google og sider som sammenligner priser, som dinpris.klikk.no og Kelkoo. Når vi ikke har funnet gode nok resultater der, har vi søkt opp butikker vi tror kan ha produktet inne, og gjort egne søk på deres sider. Dette er noe alle kan gjøre, og jo bedre du kjenner bransjen, desto bedre vil du søke.

Les også:

Kjøp billig sportsutstyr på nettet

Kortsvindel på nettet

De beste motebutikkene på nettet

Interiørshopping på nettet

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!