- For mange har det vært en utfordring å male liggende panel - spesielt i høyden. En vanlig pensel vil bare berøre veggen med kanten hvis man fester den på et forlengerskaft, og derfor har mange brukt både stige og forlengerskaft for å komme ordentlig til. Nå har vi vridd blikket og busten slik at penselen treffer panelen med riktig vinkel når du bruker forlengerskaftet, forteller produktsjef Tobias Andersson i Jordan.

Det vridde blikket gjør det også enklere å male liggende panel uten forlengerskaft.

Hold håndleddet rett

- Med en rett pensel må du vri håndleddet for å treffe riktig mot veggen. Nå kan du holde håndleddet rett fordi penselen er vinklet som den er. Dermed blir det ikke på langt nær så slitsomt å male, og du unngår belastningsskader, sier Andersson.

Vindskier og underliggere

Penselen egner seg også godt til å male vindskier samt smale underliggere på stående panel.

- Den har også den fordelen at du kan male oppunder gesimskasser og andre ting uten at det drypper ned på deg, fordi vinkelen gjør det mulig å stå litt bortenfor å male, sier han.

Penselen heter Perfect Oval 65 mm fås kjøpt i de fleste byggevareforretninger og fargehandler. Pris ca. 165 ,-

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!