Kort sagt:

+ Topp brukervennlighet


- Dårlig kapasitet

Her er det enkelt å komme i gang, klar til bruk. Svært enkelt og selvforklarende panel, da gjør det ikke noe at brukerveiledningen er i snaueste laget. En avfukter som er designet for å stå i stuen, i tillegg er den liten og nett. Litt vrien å bære med innfelt håndtak. Det er vel kostnaden med et minimalistisk design. Svært stillegående. Hjul som bare går en vei. Svært enkelt å tømme vannbeholderen.

Staedler Form har to luftavfuktere, og dette er den minste.  Her oppgir produsenten en maks kapasitet på 10 liter i døgnet. Den største innvendingen vår er likevel kapasiteten. Her leverer den testens dårligste resultat, mens strømforbruket er under middels.

Les hele saken

Kapasitet: 1

Kapasiteten måles i hvor mye vann maskinen fjerner fra luften innenfor et bestemt tidsrom.

Testens dårligste.

Brukervennlighet: 5

Hvor enkel er betjeningen av avfukteren. Er det lett å flytte den, og kan vannbeholderen tømmes uten søl. Bråker den mye?

Veldig enkel å bruke og svært stillegående.

Strømforbruk: 4

Hvor mye strøm bruker avfukteren målt mot kapasiteten.

Noe under middels strømforbruk.

Spesifikasjoner

Produsent Stadler Form
Pris 3 299,00
Tankvolum i liter 2
Avfuktingskapasitet i kvadratmeter 40

Konklusjon

Denne kan du bruke i stua. Gjennomdesignet og stillegående, men skal du bli kvitt mye fukt har den altfor dårlig kapasitet.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!