En grei gryte med flatt lokk av glass og en arm. Litt uvant lokk, men fint at det er av glass så man kan følge med når vannet koker. Greie håndtak, men veldig uvant å helle av vannet etter koking på grunn av lokket. Håndtakene blir også veldig varme under selve kokingen på grunn av damp, men disse blir fort kalde når platen slås av.

Testpanelet mener det er litt upraktisk i forhold til hvordan man skal håndtere gryten og lokket for ikke å brenne seg, eller for å kunne gjøre det på en enkel måte når man bare har to hender, men det kan være dette bedrer seg etter hvert som man blir vant med gryten. Måleenhet inn i gryten og helt grei å rengjøre etter koking av melk.

Vi presiserer at til denne gryten så finnes det flere lokk man kan kjøpe, men vi fikk bare tak i det lokket med glass. Prisen for gryten er kr 999 uten lokk, og lokket vi endte opp med koster kr 299 (flatt lokk med glass). 

Leverandør: evasolo

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Eva Solo
Pris 1 298,00
Størrelse på gryten i liter 3.6
Grytens diameter i cm 20

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!