Kort sagt:

+ Kan vanne både små og store hager

+ Jevn vanning på hele arealet

+ Solid byggekvalitet

+ Enkel å justere, også under bruk


- Ingen dusj-/småplantefunksjon

Helt perfekt til plenen! Meget enkelt å justere vanningsarealet, og du kan også justere bredden på den sektoren den skal vanne.

Les hele saken

Funksjon og brukervennlighet: 6

Montering, bruk og oppbevaring. Justering av vannareal. Stabilitet under ulike værforhold.

Denne vannsprederen er perfekt til å vanne plenen! Det vi liker spesielt godt er at det er meget enkelt å justere vanningsarealet, og du kan også justere bredden på den sektoren den skal vanne. Meget enkel og intuitiv i bruk, her trengs ingen bruksanvisning. Det er også lettvint å justere sprederen under bruk, selv om vannet er på klarte vi fint å endre innstilling uten å bli våte. Sprederen er solid og relativt tung, slik at den vil ligge stødig på riktig sted selv om det blåser.

Vanningsegenskaper: 5

Hvor skånsomt vanner sprederen (hard stråle/dusj?). Kan vannmengden/trykket justeres? Kan den brukes til nysådde frø o.l.

Dette er en typisk vannspreder til vanning av plen og bed med større planter. Vanningsstrålen er jevn og fin, akkurat passe hard med små dråper. En meget anvendelig spreder som sørger for at hele arealet får samme mengde vann. Den har imidlertid ingen dusjfunksjon for vanning av småplanter eller nysådde frø.

Byggekvalitet: 6

Er produktet solid nok?

Meget solid og godt produkt. Gjennomtenkt design.

Spesifikasjoner

Produsent Gardena
Pris 445,00

Konklusjon

En av to toppspredere i denne testen

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!