Kort sagt:

+ Egen dusjfunksjon for småplanter

+ Solid byggekvalitet

+ Gir jevn vanning


- Høy pris

-

Et stort pluss med dusjfunskjon til småplanter - i tillegg har den god stråle til større områder, som en plen. Veldig godt produkt dersom du ønsker deg en spreder som funker til alt. Gir jevn vanning over hele vanningsarealet.

Les hele saken

Funksjon og brukervennlighet: 5

Montering, bruk og oppbevaring. Justering av vannareal. Stabilitet under ulike værforhold.

Sprederen er enkel å justere, men mangler mulighet til å variere bredden på sektoren som skal vannes. Pendelbevegelsen går ganske raskt, så det er en fordel å slå av vannet hvis du skal justere under bruk. Et stort pluss at den har egen dusjfunksjon for småplanter.

Vanningsegenskaper: 6

Hvor skånsomt vanner sprederen (hard stråle/dusj?). Kan vannmengden/trykket justeres? Kan den brukes til nysådde frø o.l.

Dette er en 2-i-1 spreder der du kan velge om du vil ha dusjvanning til frø og småplanter, eller en kraftigere stråle til plen og bed. Veldig godt produkt dersom du ønsker deg en spreder som funker til alt. Gir jevn vanning over hele vanningsarealet.

Byggekvalitet: 6

Er produktet solid nok?

Hurtigkobling i metall, og ellers et meget solid produkt i god og gjennomtenkt design.

Spesifikasjoner

Produsent Hozelock
Pris 595,00

Konklusjon

En av to toppspredere i denne testen

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!