Kort sagt:

+ Meget brukervennlig

+ Gir pent klipperesultat

+ Takler tøffe oppgaver


Kantklipper som føres av de fleste byggvarehus. Trenger du nye kniver, gå inn på hjemmesiden www.bosch-garden.com så finner du artikkelnummeret på knivene, og går du videre kan du også få opplyst forhandlere i nærheten.

Les hele saken

Brukervennlighet : 6

Hvor lett er gresstrimmeren å operere, sikkerhetsdetaljer, mulighet for justering av klippehode, teleskopstang, håndtak, balansering av vekt, lyd etc.

Denne kantklipperen er en drøm å jobbe med, den er lett, godt balansert og du blir ikke sliten i armene av å bruke den. Klippehodet kan både tiltes og snus vertikalt, det er et klart pluss. Det er også fint at stangen er teleskopisk slik at den kan tilpasses brukere i ulike høyder. Håndtaket er godt å holde i, fungerer veldig bra. Lyden er høy nok, men ikke verre enn du må regne med. Vi liker også sikkerhetsdetaljen med at du må trykke på to knapper for å starte, det gjør at det ikke er fare for at klipperen starter før du er klar.

Klipperesultat: 6

Hvor pent/jevnt blir det ved klipping av gress.

Har du veldig liten plen, kan du gjerne bruke denne som plenklipper, resultatet blir veldig jevnt og pent når du bruker den til å klippe høyt gress og kanter.

Resultat på høyt gress: 6

Hvor bra klipperen virker på høyt gress, kraftig ugress og lignende.

Til tross for at kantklipperen er liten og lett, har den ingen større problemer med verken brennesle eller bringebærkratt. Den jobber raskt og effektivt, og kniven holder selv om vi gir den tøffere utfordringer.

Spesifikasjoner

Produsent Bosch
Pris 1 545,00
Brukstid
Motorstyrke 18 Volt, 1,5 Ah
Vekt 2500 g
Knivsystem Plastkniver
Kutteomkrets 260 mm
Forhandlere: Jernia, Bauhaus, Silvan, Byggern, Maxbo.
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!