Kort sagt:

+ To ulike hastigheter.

+ Kantklippefunksjon.

+ Inntil en times brukstid.


- Litt slitsom å jobbe med.

Batteridrevet gresstrimmer som føres i de fleste byggvarekjeder. Ekstra tråd kan kjøpes hos de som forhandler produktet.

Les hele saken

Brukervennlighet : 5

Hvor lett er gresstrimmeren å operere, sikkerhetsdetaljer, mulighet for justering av klippehode, teleskopstang, håndtak, balansering av vekt, lyd etc.

Denne kantklipperen har to ulike hastigheter – 1 for klipping av gress og 2 for kratt og tøffere oppgaver. Alt i alt en god klipper til alle formål, men den er litt slitsom å jobbe med over lengre tid. Klippehodet kan vris hvis du trenger det, og du kan tilte klippehodet til du får ønsket vinkel. Inntil en time driftstid på laveste hastighet er veldig bra.

Klipperesultat: 5

Hvor pent/jevnt blir det ved klipping av gress.

Blir jevnt over bra når du bruker klipperen til gress.

Resultat på høyt gress: 5

Hvor bra klipperen virker på høyt gress, kraftig ugress og lignende.

Bruker du trimmeren for å klippe brennesle og annet gjenstridig ugress, må du ha den på nivå 2, hvis ikke bare stopper den opp. Men på full guffe funker denne bra også til tøffe oppgaver.

Spesifikasjoner

Produsent Black&Decker
Pris 1 689,00
Brukstid 60 min
Motorstyrke 18 Volt, 4 Ah
Vekt 2850 g
Knivsystem Tråd
Kutteomkrets 300 mm
Forhandlere: Maxbo, Coop, Monter, Neumann, Byggmakker.
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!