Kort sagt:

+ Bra kapasitet

+ Lite støy

+ Mye tilgjengelig tilbehør


- Flatpakket

Kärcher er ensbetydende med høytrykksvasker, og de gjør seg fremdeles fortjent til den posisjonen. Vaskeren har mange gjennomtenkte løsninger og gjør jobben effektivt. Kjøper du denne vaskeren, finnes det også rikelig med tilbehør å få kjøpt.

Les hele saken

Brukervennlighet: 4

Brukerveiledning/oppstart. Transport, uttrekk og innrulling av slanger og kabler. Smidighet på slangen. Betjening og bytte av dyser.

Vaskeren kommer ganske så flatpakket, så her er det en del montering før den er klar til bruk. OK bruksanvisning. Bra høyde på håndtaket og vaskeren triller nesten av seg selv. Bra kveil og slange slik at trykkslangen rulles ut og inn enkelt. Oppbevaringen for strømkabelen kunne vært bedre. Alle rør er utstyrt med hurtigkoblinger. Eget rom for såpebeholder med regulator for dosering. Enkel justering av dysene. Svært lavt støynivå, denne kan brukes uten at naboen klager.

Kapasitet: 4

Kapasitet på ulike materialer: armert presenning, treverk, stål.

Vaskeren presterte meget bra på alle overflater. Særlig rotodysen gjorde en god jobb. Vaskeren jobbet effektivt, men skånsomt på duken og treverket. På understellet presterte den godt over snittet.

Spesifikasjoner

Produsent Kärcher
Pris 3 000,00
Bar/Trykk (oppgitt) 145
Effekt W (oppgitt) 2100
Vekt kg 14.5
Slangelengde meter 8
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!