Kort sagt:

+ Brukervenlig

+ Bra kapasitet


Dette er fetteren til Stihl-vaskeren, med mange av de samme, smarte detaljene. Selv om den ikke er like vass som fetteren er det likevel en av de beste vaskerne.

Les hele saken

Brukervennlighet: 4

Brukerveiledning/oppstart. Transport, uttrekk og innrulling av slanger og kabler. Smidighet på slangen. Betjening og bytte av dyser.

Vaskeren kommer ferdig montert. Grei bruksanvisning. Vaskeren triller lett og har høydejusterbart håndtak. Det gjør den lett å flytte. Slangen er myk og smidig og rulles lett inn og ut på trommelen. Trommelen har også en føringsbøyle som letter innrullingen. Rør og dyser settes sammen med hurtigkoblinger. Trykk og vinkel justeres greit på dysen. Såpebeholderen settes på dysen, grei justering av mengden.Bra holder til strømkabelen med skikkelig lås.

Kapasitet: 4

Kapasitet på ulike materialer: armert presenning, treverk, stål.

Vaskeren presterte meget bra på alle overflater. Vaskeren jobbet effektivt, men skånsomt på duken og treverket. På understellet gjorde den en jobb godt over snittet.

Spesifikasjoner

Produsent Nilfisk
Pris 2 490,00
Bar/Trykk (oppgitt) 130
Effekt W (oppgitt) 2100
Vekt kg 18.9
Slangelengde meter 9
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!