Kort sagt:

+ Lett å bruke

+ God å holde


- Noen striper igjen

En av testerne erklærer seg som «frelst» etter å ha prøvd vindusvaskeren og legger til at det faktisk ble gøy å vaske vinduene med dette apparatet.

- Vil egentlig gi en 5-er, jeg. Altså, vinduene mine er superrene. Jeg kunne betalt opptil 700 kroner for denne, sier en av testerne, som ikke visste hva prisen var på forhånd.

Coline-vaskeren koster 499 kroner i butikken.

Eksperttester Hans Erik Hauge liker også denne, men trekker for dårlig balanse og noe klumsete utseende.

- Den ser ut som en pingvin, sier han.

Les hele saken

Brukervennlighet: 5

Lett å bruke, og gode instrukser. Ikke avansert i det hele tatt. Enklere enn jeg trodde – etter at jeg hadde lest instruksene. Eksperten mener den også er lett å rengjøre inni.

Design: 5

Den ser «god» ut og har et fint og enkelt design. Ser kanskje litt for avansert ut i forhold til hvor «lett» den er å bruke. Den er god å holde i. Men den er litt klumsete i utformingen.

Resultat: 5

Det ble kjemperent, og renere enn ved vanlig vask! Eneste var at den etterlot seg striper her og der – så man måtte gå over med klut eller litt vått tørkepapir og fjerne dem etterpå.

Spesifikasjoner

Produsent Coline
Pris 499,00

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!