Kort sagt:

+ Svært god kaffe


-

Denne maskinen vinner ganske enkelt fordi den lager den beste kaffen. Her får du så god kaffe at du etter vår mening kan leve med at ikke brukervennligheten er like god som på de beste maskinene i den kategorien.

Les hele saken

Smak: 6

Hvor god kaffe klarer maskinen å brygge

Lys, fin crema som holder seg på den vanlige kaffen. God, rund smak uten uønsket bitterhet. Espressoen har god sødme og fylde. Her får maskinen ut de aller beste aromaene av kaffen. Cappuccinoen har fint, tykt skum og det er fin flyt på espressoen. God farge og smak på kaffen.

Brukervennlighet: 3

Hvor enkel er maskinen å bruke

Du må lage noen kopper kaffe før maskinen er klar, men her er det greit å komme i gang. Enkel prosedyre som er godt beskrevet. Displayet er ikke det mest oversiktlige, men greit. Du styrer alt med trykknapper. Melken oppbevares i egen beholder som settes på maskinen. Melken kommer ut av egen dyse. Du kan justere malegrad, vann, temperatur og styrke på kaffen. Du kan også lagre egen profil. Vannpåfylling fra fronten er en smart detalj, særlig om maskinen står under et overskap. Rensing og avkalking er ganske omfattende og du må trolig frem med brukerveiledningen hver gang dette skal gjøres.

Spesifikasjoner

Produsent DeLonghi
Pris 9 995,00
Volum vannbeholder 1.8
Pumpetrykk bar 15

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!