Kort sagt:

+ Topp brukervennlighet


- Kaffen kunne vært bedre

Suveren brukervennlighet, og hadde den laget bedre kaffe, hadde den konkurrert helt i toppen.

Les hele saken

Smak: 3

Hvor god kaffe klarer maskinen å brygge

Lys farge på den vanlige kaffen, cremaen forsvinner noe raskt. Tynn og litt skarp, men ellers grei smak. Espressoen ga lys og tynn crema på første forsøk. Rund smak, litt kald. Kaffen ble hakket bedre med finere kverningsgrad. Melken kom før kaffen når vi laget cappuccino. Det ble en litt kald drikk og den ble ikke så veldig sterk, men hadde grei smak. Litt tynn espresso og mye melk er nok årsaken.

Brukervennlighet: 5

Hvor enkel er maskinen å bruke

Grei brukerhåndbok, men på engelsk. Svært enkelt å komme i gang, denne er klar til bruk rett ut av esken. Selve panelet er selvforklarende, greit og oversiktlig. Alt styres via berøringsskjerm. Du har også en rask tilgang til innstillinger i undermenyene. Enkelt system for melkeskum. Melken går i et innsugningsrør fra en separat beholder og rett i kaffedysen. Innsugningsrøret kan du sette rett i melkekartongen om du ønsker det. Denne løsningen gir lite søl og rengjøring. Du kan justere malegrad, vann, temperatur og styrke på kaffen. Du kan også lagre egen profil. Maskinen gir beskjed før vannbeholderen er helt tom slik at du slipper bomtur. Ikke koppevarmer. Påfylling av vann og bønner på toppen. Dryppskål og grutbeholder er greit tilgjengelig fra fronten. Tømmingen er enkel og det er langt mellom tømmeintervallene. Rengjøring og avkalking er enkelt. Anvisningen blir gitt i displayet slik at du slipper å hente frem brukerveiledningen.

Spesifikasjoner

Produsent Siemens
Pris 12 995,00
Volum vannbeholder 1.7
Pumpetrykk bar 19

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!