Kort sagt:

+ Tar liten plass


- En del styr med oppstart og vedlikehold

- En del søl når den skal tømmes

Vi trekker en del på brukervennligheten, ellers lager maskinen helt grei kaffe.

Les hele saken

Smak: 3

Hvor god kaffe klarer maskinen å brygge

Lys crema på den vanlige kaffen, men ok smak. Med forhåndsprogrammert vannmengde blir espressoen ganske stor. Den har en lys crema og store luftbobler. Resultatet er en litt tynn espresso med en skarp og bitter smak. Lite skum på cappuccinoen, tynn med bitter smak.

Brukervennlighet: 2

Hvor enkel er maskinen å bruke

En ganske uoversiktlig bruksanvisning på kombinert norsk/finsk. CD i tillegg. Det er mye som skal gjøres før maskinen er klar til bruk. På plussiden er dette en smal maskin som tar litt mindre plass på benken enn de andre. Relativt greit og oversiktlig betjeningspanel. Melken oppbevares i egen beholder som settes i eget spor på maskinen. Melken kommer ut av egen dyse. Du kan justere malegrad, vann, og styrke på kaffen. Du kan også lagre egen profil. Maskinen har en dryppskål, dråpesamler og en grutsamler. Når maskinen varsler at dråpesamleren må tømmes, er den noen ganger så full at det blir søl når den skal balanseres bort til vasken. Rensing og særlig avkalking er ganske omfattende og her må du trolig frem med brukerveiledningen hver gang dette skal gjøres.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 11 999,00
Volum vannbeholder 1.7
Pumpetrykk bar 15

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!