De beste hotellene:

Dette er verdens beste hoteller

Se listen over de 10 flotteste og beste hotellene i verden.

Publisert Oppdatert

Reisemagasinet Condé Nast Traveller har basert på sine leseres tilbakemeldinger kåret verdens beste steder å feriere på. Magasinet har listet opp verdens 100 beste hoteller, verdens beste byer, øyer, flyselskap, spa-hoteller, reiseoperatører, cruiseselskap, land og flyplasser. Condé Nast Traveller har basert på responsen fra lesere verden over, tildelt prisen "Readers' Travel Award for 2008". Dette er hotellgjestenes kåring av det beste som er av hva verden har å tilby.

Her ser du listen over verdens aller beste steder å overnatte i 2008:

VERDENS BESTE: I en kåring i reisemagasinet Condé Nast Traveller ble dette hotellet, Six Senses Hideaway Samui, kåret til verdens beste hotell og feriested.

VERDENS BESTE: I en kåring i reisemagasinet Condé Nast Traveller ble dette hotellet, Six Senses Hideaway Samui, kåret til verdens beste hotell og feriested. Foto: Foto: Six Senses

1. Six Senses Hideaway Samui

Fantastiske Six Senses Hideaway Samui ligger i Thailand og ble kåret til det aller beste hotellet i Asia. Hotellet scoret så høyt på kåringen at det også gikk av med tittelen "V erdens beste sted å feriere". Gjestene som hadde overnattet ga toppkarakter på både interiøret og designen, på imøtekommenheten og vennligheten, samt på den fantastiske beliggenheten og på fritidstilbudene som hotellet kunne tilby.

2. The Chedi Muscat

OMAN: Det er i Oman at et av verdens beste overnattingssteder, The Chedi Muscat, ligger.

OMAN: Det er i Oman at et av verdens beste overnattingssteder, The Chedi Muscat, ligger. Foto: Foto: GHM Luxury Hotels

Hotellet som scoret nest best i kåringen er eksklusive The Chedi Muscat. Hotellet, som ligger i Oman, ble kåret til det beste overnattingsstedet i hele Midt Østen, Afrika og Det indiske hav. Hotellet fikk toppkarakter i ni av ti kriterier som ble satt av reisemagasinet. På nettsidene til hotellet blir det beskrevet som en oase av mystikk og luksus, noe leserne av reisemagasinet tydeligvis var enige i, ettersom hotellet kom så høyt opp på listen over verdens beste hoteller.

NUMMER TO: The Chedi Muscat i Oman, ble kåret til verdens andre beste overnattingssted.

NUMMER TO: The Chedi Muscat i Oman, ble kåret til verdens andre beste overnattingssted. Foto: Foto: GHM Luxury Hotels

3. One&Only Reethi Rah

Det tredje beste hotellet i kåringen er One&Only Reethi Rah som ligger på Maldivene. Dette hotellet scoret blant annet svært godt på mat og de gode restaurantene.

4. Singita Private Game Reserve

I Sør Afrika ligger verdens fjerde beste hotell, Singita Private Game Reserve. Hotellet får full pott av sine gjester, som gir hotellet ti av ti poeng for den ypperlige servicen som betjeningen tilbyr. Ordet Singita betyr "mirakuløs plass" - så kanskje er det nettopp derfor reservatet har falt slik i smak hos gjestene?

TREDJE BESTE: One&Only Reethi Rah på Maldivene ble kåret til verdens tredje beste hotell.

TREDJE BESTE: One&Only Reethi Rah på Maldivene ble kåret til verdens tredje beste hotell. Foto: Foto: One&Only

5. La Residencia

På Mallorca ligger La Residencia som er kåret til nummer fem på listen over beste hoteller. Hotellet er det beste av Europeiske hoteller og skårer høyt på grunn av omgivelsene og hotellets design.

6. Hotell Splendido

I Portofino i Italia finner man hotell nummer seks på listen, Hotell Splendido. Dette er et elegant og raffinert hotell med en fantastisk utsikt. Hotellet er listet som det andre beste hotellet i Europa.

7. Explora en Patagonia Hotell Salto

PORTOFINO: I Italia finner vi hotell nummer seks på listen, fantastiske Hotel Splendido i Portofino.

PORTOFINO: I Italia finner vi hotell nummer seks på listen, fantastiske Hotel Splendido i Portofino. Foto: Foto: Hotel Splendido

Man må ned på syvende plass på listen før man finner et hotell som befinner seg i Amerika eller Karibien. Lesernes favoritt, Explora en Patagonia Hotell Salto, ligger i Sør-Amerika, nærmere bestemt i Chile. Hotellet sanker flest poeng på grunn av den fantastiske beliggenheten og vennligheten som gjestene møter.

8. San Domenico Palace Hotell

På vakre Sicilia i Italia finner vi listens åttende beste hotell, nemlig San Domenico Palace Hotell. Mye av æren av å ha kommet så høyt opp på listen av de 100 beste hotellene i verden, kan hotellet takke den fantastiske beliggenheten for.

9. The Chedi Phuket

Hotellet The Chedi Phuket i Thailand kommer på en niende plass med sammenlagte poeng og blir fremhevet for sin høye standard på rommene, noe som skal være blant det aller beste i regionen.

Du kan se hele oversikten over de 100 beste hotellene i verden fra Condé Nast Traveller her>>

THAILAND: I Thailand finner du Chedi Phuket - det niende beste hotellet i verden å feriere på.

THAILAND: I Thailand finner du Chedi Phuket - det niende beste hotellet i verden å feriere på. Foto: Foto: GHM Hotels

10. Bumurru Plains

Det beste hotellet i området rundt Australia er flotte Bumurru Plains. Hotellet fikk flest poeng på den gode services som ble ytt gjestene, samt den flotte beliggenheten.

Du kan se hele oversikten over de 100 beste hotellene i verden fra Condé Nast Traveller her>>

CHEDI PHUKET: Nummer ni på listen over verdens beste hoteller er Chedi Phuket i Thailand.

CHEDI PHUKET: Nummer ni på listen over verdens beste hoteller er Chedi Phuket i Thailand. Foto: Foto: GHM Hotels

AUSTRALIA: I Australia finnes hotell nummer 10 på listen over verdens beste overnattingssteder.

AUSTRALIA: I Australia finnes hotell nummer 10 på listen over verdens beste overnattingssteder. Foto: Foto: Peter Eve

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning