Over 28.000 lesere av reisemagasinet Condé Nast Traveller har deltatt i den årlige kåringen av The Golden List. Og skal vi tro de reisevante leserne av bladet, er det to hoteller som peker seg ut: Hotell Bora Bora - som ikke overraskende befinner seg på Bora Bora i Fransk Polynesia, og The Westin i den kinesiske hovedstaden Beijing.

Hotellene er bedømt etter følgende kriterier: service, rommenes størrelse og utforming, mat, beliggenhet, design og aktiviteter. Toppskår var 100 poeng.

Hotell Bora Bora sikret seg et snitt på 93,1 poeng - hvor rommene og servicen skåret høyest, mens maten var det som trakk opplevelsen noe ned.

The Westin fikk 89,5 poeng, og her var det mat og beliggenhet som skåret høyest. Lavest skår fikk hotellet i kategorien design.

Alle hotellene på The Golde List 2008 finner du her!

Thomas Lu på Flicker.com. Noen rettigheter reservert." class=" adaptive placeholder" />

The Wedin i Beijing er et av verdens beste hoteller, mener leserne av Condé Nast Traveller. Foto: Thomas Lu på Flicker.com. Noen rettigheter reservert.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!