Klikk.no og foreldre.no representerer Egmont Publishing digitale satsning. Vi er best på å gi svar på det folk søker etter, og vi dekker disse interessene gjennom artikler og tjenester.

Klikk.no har redefinert forbrukerjournalistikken i Norge. Ingen andre nettredaksjoner jobber like grundig. Vi tester 2.000 produkter i året. Vi måler, veier, vurderer og sammen­ligner. Klikk.no er drevet av å gi leserne gode råd. Våre lesere tyr til oss når de trenger hjelp. De har tillit til at våre svar er til å stole på. Enten det er hjerte­sykdommer eller vaffelhjerter. Vi er der når du fisker opp mobilen og skriver inn et søk. Derfor har klikk.no også blitt Norges største forbruker­nettsted med 1,4 mill. brukere hver eneste uke. Vi hjelper forbrukeren til å gjøre valg i hverdagen

Les hele saken

Annonsemuligheter på Klikk mobil

Veksten i salg og bruk av smarttelefoner har gitt ekstrem vekst i nettsurfing med mobilen de siste to årene. Klikk Mobil er Egmont Hjemmet Mortensens prisbelønnede mobiltjeneste som gir deg som annonsør muligheten til å treffe våre lesere på den lille, store skjermen.

Her kan du laste opp informasjon til din oppføring i boligguiden, foreldreguiden eller bryllupsguiden

Oppføring i våre guider

Kontakt oss for oppføring i en av våre guider